Tuinproject: Villatuin

Bij dit project hebben we het totale concept van A tot Z voor de klant uitgedacht, namelijk van ontwerp tot realisatie. De tuin is zo ontworpen, dat deze is voorzien van alle gemakken. Zo beschikt de tuin onder andere over een robotmaaier, automatisch beregeningssysteem en sfeervolle tuinverlichting. Daarnaast is er in de tuin een op maat gemaakte aluminium pergola met zitbank geplaatst, welke past bij de stijl van de woning.

Een heerlijke plek om tot rust te komen met een balans tussen een modern en tijdloos design, comfort en groen. Ons unieke tuinontwerp sluit naadloos aan op het uiterlijk van de woning. Het design van het huis en de tuin worden samengebracht, wat een prachtig eindresultaat oplevert.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak om al uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken!

Wilt u een afspraak met ons maken om uw wensen te bespreken of meer informatie?

Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van tuindesign, elk met hun eigen uitdagingen. Wij zien deze uitdagingen als mogelijkheden en kansen. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag om uw tuindromen werkelijkheid te maken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.