Tuinaanleg

Voor kwaliteit en vakmanschap op het gebied van tuinaanleg bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring hebben we al heel veel verschillende soorten tuinen aangelegd. Wilt u de mogelijkheden van onze expertise in de aanleg van tuinen ontdekken? Wij bespreken graag wat uw wensen zijn en wat wij hierin kunnen betekenen.

Van ontwerp naar aanleg

Het aanleggen van uw nieuwe tuin begint met een adviesgesprek, waarin wij al uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin inventariseren. Vervolgens gaan wij aan de slag met een voor u op maat gemaakt tuinontwerp. Als deze volledig naar wens is, kunnen we beginnen met de tuinaanleg. We plannen uw opdracht in en onze hoveniers beginnen op een van tevoren afgesproken tijdstip met de uitvoering.

Binnen ons portfolio is veel variatie te zien op het gebied van tuinaanleg. Neem vooral een kijkje bij onze projecten.

Beplanting

Beplanting is de finishing touch van uw tuin. De juiste beplanting op de juiste plaats, daarin maken wij ons sterk. Met zorg gekozen en in overleg met uw wensen, creëren wij een aangename sfeer, waar u de vier seizoenen van het jaar met plezier van zult genieten. Uiteraard geldt hierin ook ons kenmerk, kwaliteit voorop!

Gazonaanleg

Wilt u graszoden laten leggen of gras laten zaaien op uw gazon? Geen probleem, wij beschikken over de juiste materialen om een prachtig gazon te realiseren. Hierbij houden wij niet alleen rekening met het zaaien van het graszaad of het leggen van de graszoden, maar schenken wij ook aandacht aan de basis van uw nieuwe gazon. Denk hierbij aan de juiste grondbewerking, grondverbetering en bemesting. Wilt u helmaal geen onderhoud aan uw gazon? Dan behoort kunstgras ook tot de mogelijkheden.  

Bestrating

In de oneindige keus aan kleuren, prints, afmetingen en materialen zijn er ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van bestrating. Wij kunnen u altijd een deskundig advies geven welke bestrating of verharding het best past bij uw leefomgeving. U bent van harte welkom om ons aanbod op het gebied van bestrating kunt u bekijken in onze showroom.

Vijveraanleg

Ook voor de aanleg van een vijver in uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Hierin zijn er eindeloze mogelijkheden, bijvoorbeeld een kleine of grote vijver. De stijl van de vijver is volledig aan te passen op uw wensen en de rest van de tuin. Denk hierbij aan een rechthoekige vijver met een strak design of een klassieke vijver met organische vormen. U bent onbeperkt in uw keuze hoe u dit wilt toepassen.

Robotmaaier

Om uw gazon onderhouden, onkruidvrij en mosvrij te houden, is een robotmaaier de ideale oplossing. Wij berekenen en adviseren u over welke robotmaaier het beste is om uw gazon te onderhouden. Ook voor al het andere tuinonderhoud kunt u bij ons terecht.

Beregening

Om alle seizoenen door uw tuin fris en groen te houden, kunt u een beregeningsinstallatie aan laten leggen in uw tuin. U kunt dan volautomatisch of handmatig alle sproeiers in uw tuin bedienen. De beregeningsinstallatie wordt volledig aangepast op de specificaties van uw tuin, zodat dit optimaal werkt.

Neem een kijkje bij onze gerealiseerde projecten!

Bent u benieuwd geworden naar onze gerealiseerde projecten? Neem dan gerust een kijkje bij onze geraliseerde projecten. 

Wilt u een afspraak met ons maken om uw wensen te bespreken of meer informatie?

Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van tuindesign, elk met hun eigen uitdagingen. Wij zien deze uitdagingen als mogelijkheden en kansen. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag om uw tuindromen werkelijkheid te maken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.