Tuinonderhoud

Na tuinaanleg is het van groot belang om tuinonderhoud uit te voeren. Zo blijft de tuin mooi en gezond en kunt u vele jaren langer genieten van uw tuin. Denk hierbij aan het eerste onderhoud in het voorjaar om met een nette tuin om de lente in te gaan of het snoeien van een haag of boom. Bij het maken van een tuinontwerp houden wij al rekening met uw wensen op het gebied van onderhoud. Zo kunnen wij op verzoek uw tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk inrichten.

Onderhoud aan uw tuin laten uitvoeren

U bepaalt hoe vaak u het onderhoud wilt laten uitvoeren. Onze vakmensen weten precies wat ze ze doen, ook als u advies voor uw tuin nodig hebt. Wilt u een vast contract of op afroep onderhoud aan uw tuin? Neem hieronder gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

Wij kunnen uw tuin onderhouden op verschillende manieren. Denk hierbij aan het bijhouden van de tuin door bomen en struiken te snoeien of het gazon te onderhouden. Samen met uw bepalen we welk onderhoud aan uw tuin nodig is.

Bomen snoeien

Wij zijn gespecialiseerd in het snoeien en vellen van bomen om deze gezond te houden. Ook kunnen we op moeilijk te bereiken plaatsen, bijvoorbeeld bij hoge bomen, snoeien door gebruik te maken van veilige klimtechnieken. U kunt bij ons terecht voor het snoeien van alle boomsoorten, zoals eikenbomen, olijfbomen en fruitbomen.

Naast bomen snoeien wij ook struiken. Onze vakmensen weten precies wanneer alle verschillende struiksoorten gesnoeid moeten worden en hoe zij te werk moeten gaan. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres om al uw planten te laten snoeien.

Onderhoud aan gazon

Het gazon onderhouden kunnen wij ook voor u doen. Zo voeren wij verschillende werkzaamheden uit om uw gras groen en gezond te houden. Denk hierbij aan het maaien, verticuteren, bemesten en inzaaien van het gras

Neem een kijkje bij onze gerealiseerde projecten!

Bent u benieuwd geworden naar onze gerealiseerde projecten? Neem dan gerust een kijkje bij onze geraliseerde projecten. 

Wilt u een afspraak met ons maken om uw wensen te bespreken of meer informatie?

Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van tuindesign, elk met hun eigen uitdagingen. Wij zien deze uitdagingen als mogelijkheden en kansen. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag om uw tuindromen werkelijkheid te maken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.