Tuinproject: Villatuin aan het water

Bij dit project hebben we deze prachtige tuin aan het water aangelegd in Wanneperveen. De stijl, met een mix tussen karakteristiek en modern, sluit perfect aan op de stijl van het huis. Dit maakt dat de tuin een mooi verlengde is van het exterieur van de woning. Zo is met houten balken een prachtige buitendouche aangelegd in de tuin. Daarnaast is bij de bestrating gebruik gemaakt van keramische traptreden, waardoor de tegels optisch erg hoog lijken. Dit zorgt voor een robuust en luxueus effect. Daarnaast is gebruik gemaakt van verschillende soorten beplanting, zoals siergras en gekleurde planten om extra sfeer aan de tuin te geven.

Als kers op de taart is de tuin afgestyled met een ronde tuintafel en stijlvolle, comfortabele tuinstoelen om heerlijk te ontspannen in de tuin. Bent u op zoek naar tuinmeubelen? Kom dan eens lang in onze showroom of bekijk onze exclusieve collectie tuinmeubelen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We bespreken graag al uw wensen.

Wilt u een afspraak met ons maken om uw wensen te bespreken of meer informatie?

Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van tuindesign, elk met hun eigen uitdagingen. Wij zien deze uitdagingen als mogelijkheden en kansen. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag om uw tuindromen werkelijkheid te maken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.