Tuinproject: Kleine stadstuin in Groningen

Deze stadstuin hebben wij ontworpen en aangelegd in de stad Groningen. Binnen het ontwerp is gekozen voor houten elementen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare oppervlakte. Er worden namelijk verschillende hoeken gecreëerd, welke zijn ingericht met stijlvolle tuinmeubelen uit onze collectie.

De strakke tegels in combinatie met de tegels met een speels motief zorgen voor de perfecte balans tussen eigentijds en tijdloos. De houten elementen en de groene beplanting zorgen voor een natuurlijk buitengevoel, zelfs midden in de stad. Kortom: een heerlijke plek om het drukke stadsleven even te ontvluchten en tot jezelf te komen.

Bent u benieuwd wat wij voor uw stadstuin kunnen betekenen? Voor elk project, ongeacht omvang, kunt u bij ons terecht. Maak een afspraak om al uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken! 

 

Wilt u een afspraak met ons maken om uw wensen te bespreken of meer informatie?

Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van tuindesign, elk met hun eigen uitdagingen. Wij zien deze uitdagingen als mogelijkheden en kansen. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag om uw tuindromen werkelijkheid te maken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.